Nye trailere

Kom et smut forbi og se vores store udstilling.

Vi har altid et repræsentativt udvalg af trailere fra Böckmann, Weijer, Brenderup, Ifor Williams og Camp-let. Klik for yderligere info herunder, og du vil finde udførlig information om produkterne fra de forskellige producenter. Endvidere kan du finde info for aktuelle kampagner eller tilbud.

Ifor Williams

Maskintrailer

GP & GH-SERIEN

Ønsker du en ekstremt holdbar og solid maskintrailer bør du vælge en af vores heavy duty maskintrailere fra enten GP eller GH serien. Med disse trailere får du en trailer med fuldsvejst chassis og integrerede sider. Hele denne konstruktion er varmegalvaniseret, og denne kombination gør at du får en utroligt robust trailer. GP serien er de lidt større trailere med enten 2 eller 3 aksler. Denne serie trailere fås i en ekstra bred og lang udgave, som er designet specielt til Danmark. GH serien er de lidt mindre maskintrailere med enten 1 eller 2 aksler. Disse trailere er specialproducerede med forstærkede vanger og ekstra tyk bund, så de blandt andet kan transportere lifte.

 

GX & GD-SERIEN

Med vores fleksible maskintrailer serier GX og GD, får du en multifunktionel maskintrailer som, kan monteres med gittersider. Dette gør traileren mere anvendelig, og giver dig mulighed for både at bruge traileren til maskintransport og vedligeholdelsesopgaver. Dette gør netop disse trailere yndet blandt alle typer erhverv i blandt andet den grønne
sektor. Begge serier leveres med fuld bredde opkørselsrampe som standard. De brede stålskærme på GX serien sikrer dig en god platform på siden af traileren ved maskintransport, og det specielle skridunderlag gør ind- og udstigning af maskinen nem og sikker.

• Total vægt 1400 – 3500kg
• 1-3 akslet

IforWilliams Trailer

 

 

Ifor Williams

Tiptrailer

 

 

Vores nye tiptrailer har hævet standarden for tiptrailere. Med et nyt og unikt varmegalvaniseret chassis kombineres holbarhed og kvalitet med lav egenvægt og derved høj lastevne. TT serien leveres med en ny og banebrydende bund i form af specielle højestyrke aluminiumslameller. Denne nye type bund gør traileren meget solid og sikrer samtidig en glat overflade så grus og lignende nemt kan glide af når traileren tippes. Traileren kan envidere leveres med specielle bundhængslede gittersider, som gør det daglige arbejde nemt. Nem adgang og betjening.

• Totalvægt 2700 – 3500kg
• 2 akslet

Ifor Williams Trailer

 

Ifor Williams

Viptrailer

 

 

Ønsker du at have alle fordelene som ved de almindelige ladtrailere, kombineret med en let vippefunktion for ubesværet læsning, kan vi anbefale enten vores CT eller TB serie af vippeladstrailere. Når du køber en CT vippeladstrailer har den som standard 2 stk. heavy duty hydraulikstempler med manuel pumpefunktion. Alternativt kan CT traileren leveres med elektrisk betjent hydraulikpumpe. Vælger du en TB vippeladstrailer leveres den med 1 stk. heavy duty hydraulikstempel og manuelt betjent pumpe. Trailerne har en oliehærdet træbund, og TB serien har stålforstærkede ydre kanter og er egnet til en lang række køretøjer, herunder lifte og gravemaskiner. Trailerne er ideelle til læsning af have- og parkmaskiner, eller til dig, som kræver en alsidig autotransporter, men som også vil have fordelene ved en standard ladtrailer. Den lave læssehøjde, og den reducerede lastvinkel øger alsidigheden i denne trailer.

• Total vægt: 3000-3500kg
• 2-3 akslet

Ifor Williams Trailer

 

Ifor Williams

Ladtrailere over 1000kg

 

 

LM-SERIEN

Alle LM ladtrailermodellerne er bygget på et fuldsvejst varmegalvaniseret stålchassis, med Ifor Williams’ faste aksler og parabolske fjedre. Ladtrailerserien er normalt forsynet med 2 aksler, men der kan tilkøbes en 3. aksel. Disse trailere har mange anvendelsesmuligheder og kan fås i et hav af udstyrsvarianter. Her kan blandt andet nævnes fuld bredde rampe på 1.80 m., gittersider samt løse slisker. De mange ladstørrelser og muligheder for udstyr gør det nemt at skræddersy denne trailerserie til netop din transportopgave.

• Total vægt 1000-3500kg
• 2-3 akslet

Ifor Williams Trailer

 

Ifor Williams

Ladtrailere under 1000kg

 

 

Ifor Williams sortiment af ladtrailere under 1.000 kg giver en billig adgang til bugsering for tusindvis af nye brugere hvert år. Mange ejere har valgt disse trailere til deres lette håndtering og bugsering, fordi de får værdi for pengene. Ifor Williams fritidstrailere er påhængskøretøjer uden bremser, som er det ideelle valg for mindre last.

• Total vægt 350-1000kg
• 1 akslet

Ifor Williams Trailer

 

Page 1 of 8 1 2 8